NIVO Marketing

Bel nu: 06 - 28 67 84 78
Shopping Cart: €0,00 0 items

Evenementen bijwonen of organiseren

Inspelen op beurzen en evenementen

Evenementen en beurs standAls onderdeel van de marketing mix kan het zijn dat we u adviseren om “met de P van Promotion” met uw producten of diensten deel te nemen aan beurzen en/of evenementen.

Speciale evenementen
Bij speciale evenementen moet u bijvoorbeeld denken dat deze bestemd zijn voor uw eigen afnemers en relaties, maar ook het grote publiek of de media. Uw bedrijf kan deze activiteiten sponsoren of zelf organiseren.

Onderscheiden
Tijdens beurzen en evenementen proberen bedrijven zich te onderscheiden van hun concurrenten. Uiteraard wil elk bedrijf zich tijdens een evenement zich zo profileren dat de bezoekers geïnteresseerd raken in hun producten en diensten. Dit wordt ook wel evenement marketing (event marketing) genoemd.

Als u zich hier wilt gaan presenteren, komt daar met oog op de marketing veel bij kijken: een aantrekkelijke stand inclusief posters en wanden, uitnodigingen en promotiemateriaal zoals flyers en relatiegeschenken.

Als totaalaanbieder van marketing en communicatie adviseert, organiseert en begeleid NIVO Marketing u graag hierbij.

Uitbesteden
Om deel te nemen aan een evenement of beurs of om er zelf een te organiseren moet er heel veel geregeld worden. Wij kunnen dit allemaal voor u uit handen nemen, we ontwerpen de layout van de stand, we maken checklisten en controleren of alles naar planning en wens verloopt.
We hebben vaak contact met u, maar ook met andere betrokken partijen. Hierbij moet u denken aan vervoerders, stand bouwers etc. wij kunnen u dit allemaal uit handen nemen.

Op de dag wanneer het evenement gaat plaats vinden zijn wij aanwezig om de laatste voorbereidingen te regelen.

Interesse? NIVO Marketing kan ook dit compleet voor u verzorgen.